Nyheder:

Og hvem er jeg så?

Morten Hass Augustsen
Født den 31. 01.62     

Jeg er gift med Lene, der er indehaver af
Crela Kommunikation.
Og så er jeg den heldige far til Marie på 12 år og Christian på 4 år.

Til hverdag arbejder jeg som erhvervskonsulent i Slagelse Erhvervscenter.

Jeg er et søgende, interesseret menneske.
Jeg går op i livet, og elsker at bidrage.
Jeg er grundglad, og har en passioneret interesse for god mad, bøger og musik, og for at finde det ordentlige i alle mennesker.
Jeg mener selv, jeg er en habil konferencier, og her møder I mig da også ind imellem. Jeg er ikke nogen tosset foredragsholder og "Motivationscoach ", og jeg kan også give den som forsanger, og øver mig fortsat på mundharpe.
Det med at løbe er jeg aldrig rigtig kommet i gang med, men går da ture med familien, og er du meget uheldig, kan du møde mig i alt for stramt tøj på min MTB ...

I tidens løb har jeg, haft forskellige bestyrelsesposter i bl.a.: Musikskolen, Krabasken, Trelleborg Friskole, Sct. Michaels Nat, Slagelse Musikhus og Turistrådet.
For at få tid til børn og politik har jeg dog lagt bestyrelsesarbejdet lidt på hylden.
I mit tidligere job som aktivitets- og festugechef har jeg serviceret bestyrelser i: Cityforening, Erhvervsforening, Erhvervsråd, Festuge og Kulturnat.

CV: Realeksamen, Udlært Slagter, Gruppefører i forsvaret, Salgschauffør, Servicevagt, SSP Medarbejder, Slagelse Kommunes lederuddannelse (Fremtidens Helte), Festugechef, Aktivitstschef, Leadership Management International (uddannelse) og Idékonsulent Jobcenter Slagelse.

Du kan se hele mit CV her

➝ Mærkesager

© 2022 Crela Kommunikation. Webdesign af rosenloeve.